NieuwsBrief (8 november 2019)

LAB ONLINE - Update naar versie 4.4.3.


Geachte collega’s,

Lab Online, ons platform voor onder andere het elektronisch aanvragen, wordt in een nieuw jasje gestoken en heeft een nieuwe flow voor het elektronisch aanvragen.

De flow is vanaf nu opgesplitst in 2 overzichtelijke stappen waarbij er een administratieve pagina en een pagina voor de aanvraag van analyses is.Op de Administratieve pagina is de enige verplichting het scannen van het blauwe etiketje bij ‘Aanvraagnummer’. De andere velden zijn optioneel.

U kan deze flow zelf instellen mocht u de vorige flow verkiezen.
Ga in uw Toepassingsvoorkeuren-->tabblad ‘Ik’-->tabblad ‘Aanvragen’-->Aanvraagmethode.
- Standaard: alles op 1 pagina
- Stapsgewijs: een opgesplitste flow (te verkiezen)

Eveneens kan u als gebruiker vanaf nu zelf kiezen welke velden u graag in Criteria bij ‘Mijn aanvragen’ wil zien. Wij hebben de standaard alvast ingesteld op de meest optimale selectie.

Mocht u deze willen aanpassen klikt u op de knop ’Voorkeuren’-->tabblad ‘Ik’-->’Criteriumselectie gebruiken’: op JA zetten en de gewenste velden aanduiden.
Zaterdagavond 23 november vanaf 20u00 tot vermoedelijk zondag 24 november 20u00 zal Lab Online en de Quick Lab App wegens deze update niet beschikbaar zijn. Onze excuses voor dit ongemak.

Indien er vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren op 03/30.30.849 of e-mailen naar ict@aml-lab.be.
Alle nieuwe functionaliteiten zal u tevens kunnen terugvinden in de handleiding en de filmpjes die beschikbaar zullen gesteld worden bij ‘Documentatie’ in Lab Online.

Mocht u een demo of een opfrissing wensen kan u hiervoor uw contactpersoon van het laboratorium contacteren voor een afspraak:
Met vriendelijke groeten,

Het ICT team
AML - Medvet


PDF NB-LOL-017-NL


copyright A.M.L bvba - Emiel Vloorsstraat 9, 2020 Antwerpen - www.aml-lab.be
Verantwoordelijke uitgever(s): Lieve Theunis (Informatica)