Skip to main content
A.M.L. BV
© 2024 - A.M.L. BV - Alle rechten voorbehouden
UN3373
UN3373: Biologische stof categorie B

Logistiek

De verschillende vestigingen van het laboratorium beschikken over een eigen ophaaldienst van ruim 80 wagens. Ondersteund door speciaal ontwikkelde software stuurt het labo dagdagelijks een enthousiast team van bodes de baan op om in een uitgestrekt gebied stalen op te halen (meer dan 100 rondes per dag verspreid over België en Nederland).

Indien u regelmatig op onze ophaaldienst een beroep doet, komt onze bode dagelijks rond hetzelfde uur bij u langs. U kan via deze website, zowel voor reguliere staalophaling als voor dringende staalophaling, zelf een staalophaling aanvragen. Maar u kan van oudsher natuurlijk steeds contact opnemen met ons op het centraal nr. +32(0)3/30.30.800, indien mogelijk vóór 9.30 uur, zodat een goede planning opgemaakt kan worden en de stalen op het afgesproken tijdstip opgehaald kunnen worden.

Het is duidelijk dat goede afspraken hier van groot belang zijn, zodat het laboratorium kan voldoen aan uw verwachtingen. Alle wensen kunnen met uw contactpersoon van het laboratorium worden besproken. Voor meer informatie over de ophaaldienst kan u steeds terecht op het algemeen nummer +32(0)3/30.30.800.

Transport van medische stalen voor laboratoriumdoeleinden valt onder de Europese richtlijn UN3373 (Biologische stof categorie B). De koelboxen die AML gebruikt voor het transport van diagnostische monsters, dienen daarom de volgende identificatie te hebben: UN3373.