Skip to main content
A.M.L. BV
© 2024 - A.M.L. BV - Alle rechten voorbehouden
7 juli 2022

Organisatorische wijziging Sonic Healthcare Benelux

Beste collega’s,

Wij zijn verheugd jullie op de hoogte te brengen van een belangrijke organisatorische wijziging binnen onze structuur.
Vanaf 1 juli zal Mevrouw Astrid Coppens de algemene leiding op zich nemen van Sonic Healthcare Benelux en als dusdanig verantwoordelijk zijn voor alle Sonic activiteiten in de Benelux: AML, AML West, Labo Rigo, en Medvet en hiermee Mijnheer Geert Salembier opvolgen.

Astrid is sinds 2009 werkzaam als klinisch bioloog in verschillende laboratoria in Vlaanderen.
In februari 2019 startte ze als klinisch bioloog in AML en nam sindsdien verschillende extra verantwoordelijkheden op in de laboratoria van de groep.

Bij deze willen we onze oprechte dank uitdrukken ten opzichte van Mijnheer Geert Salembier, de uittredende CEO. Onder zijn leiding groeide Sonic Healthcare uit tot een gerenommeerde speler in de klinische biologie op de Belgische en Nederlandse markt. Mijnheer Geert Salembier zal voortaan de rol op zich nemen van Voorzitter van de Raad van Bestuur van Sonic Healthcare Benelux NV. In deze rol zal hij Mevrouw Coppens bijstaan in de komende jaren.

Samen bouwen we verder aan de sterke wetenschappelijke basis van Sonic Healthcare en willen we streven naar een betere en meer patiëntgerichte dienstverlening. We zijn druk in de weer met het bouwen van een nieuwe website, Lab Online wordt verder vereenvoudigd en er zal ingezet worden op volledig papierloos aanvragen. Daarnaast zal stapsgewijs een ‘track en trace’ systeem uitgerold worden om een vlottere en meer transparante staalophaling mogelijk te maken.

Met vriendelijke groeten,

Astrid Coppens
Apr. Klinisch Bioloog
CEO Sonic Healthcare Benelux

Contactverantwoordelijke

Apr. Klin. Biol. Coppens Astrid
Apr. Klin. Biol. Coppens Astrid
CEO
Immunologie