Skip to main content
A.M.L. BV
© 2024 - A.M.L. BV - Alle rechten voorbehouden

HAP Rythmus te Antwerpen zoekt collega huisarts

  • 11 juli 2023
  • Vanaf 11 juli 2023
  • full-time
  • Antwerpen

Gezochte specialisatie/functie

Huisarts

Beschrijving vacature

Wij - huisartsen Jolijn Neels en Jesse Govaerts - verhuisden zonet onze hele praktijk Paardenmarkt naar een nieuw gebouw met oog op uitbreiding. Het recent gerenoveerde pand (Italiëlei 106A) beschikt over 4 grote, lichtrijke praktijkruimtes die volledig ingericht zijn. Op termijn worden hier nog 2 ruimtes bij gecreëerd om paramedici te kunnen ontvangen (verpleegkundige , kinesist, psycholoog, etc.). De patiëntenpopulatie is gevarieerd, maar tamelijk jong (veel studenten). Huisbezoeken zijn de uitzondering, we stimuleren patiënten zoveel mogelijk om op consultatie te komen.

Wij zoeken collega’s om mee in de praktijk te stappen. Initieel als vervanging maar associatie is zeker bespreekbaar nadien.

Wij werken evidence based en proberen een degelijke eerstelijnszorg uit te bouwen in nauw contact met een uitgebreid netwerk van psychologen (wachttijden van 1 á 2 weken), dermatologen die onze moeilijke gevallen kunnen beoordelen en goede contacten met de tweedelijnszorg in de nabije ziekenhuizen. We proberen zoveel mogelijk techniciteiten in eigen beheer uit te voeren (kleine heelkunde, ecg’s, uitstrijkjes, infiltraties, etc.) en verwijzen enkel wanneer nodig. Intern overleg is steeds mogelijk, maar met genoeg ruimte om elkaars autonomie te respecteren.

Wij hebben een grondhekel aan administratie maar verrassend genoeg een secretaresse die dit maar al te graag opvangt in de mate van het mogelijke.

Werkschema: deeltijds (minimum 2,5/5 gespreid over 4 dagen of 3/5 over 3 dagen) tot voltijds. De dagindeling is volledig in te vullen naar uw voorkeur aangezien u uw eigen kabinet heeft.

We hebben beiden 2 kinderen en proberen hier een degelijke balans te vinden tussen werk en de rest van ons leven. We staan er dan ook op dat iedereen recht heeft op 8 weken verlof.

Interesse? Mail ons op praktijkrythmus@gmail.com!

Locatie

Italiëlei 106 A
2000 Antwerpen
België

Contact

Jolijn Neels
praktijkrythmus@gmail.com
03/233.53.73
http://www.praktijkrythmus.be